top of page
  • LAS Barje

Decembrski sejem daril in dobrot občine Dobrova - Polhov Gradec

Iz Polhograjske graščine prihaja novica o Decembrskem sejmu 2020:

''Že na Prižigu lučk smo napovedali, da bomo za vas pripravili spletni Decembrski sejem 2020 namesto tradicionalnega Miklavževega sejma, ki ga letos žal ni bilo mogoče izvesti.

Bliža se praznični čas, tisti del leta, ko se med seboj obdarujemo in si zaželimo veliko sreče, zdravja in zadovoljstva.

Namen spletnega Decembrskega sejma je predstavitev domače lokalne ponudbe, ki je sestavljena iz različnih izdelkov in storitev. Videli boste, da je ponudba zelo pestra, kar naj vas spodbudi k temu, da z nakupom podprete domače ponudnike.

Ko tako podpremo lokalne ponudnike, se obnašamo tudi zelo trajnostno, in sledimo konceptu Zelena, Zdrava, Aktivna destinacija oziroma občina Dobrova - Polhov Gradec. S trajnostnim razvojem se tlakuje pot do zadovoljnega potrošnika, uspešne lokalne skupnosti in zdravega okolja. Oblikovanje trajnostno usmerjene turistične politike pa je nujno za ohranjanje konkurenčnosti tako v domačem, kot tudi mednarodnem okolju.

Zavedati se moramo, da je okolje v katerem živimo in delamo zaradi različnih dejavnikov obremenjeno bolj kot kadarkoli prej. Naša naloga je, da storimo vse kar je v naši moči, da to okolje ostane čisto in ohranjeno.

Spodaj na povezavi si lahko ogledate spletni Decembrski sejem - predstavitev domače lokalne ponudbe, ki je sestavljena iz različnih izdelkov in storitev.


Fotografije in video: Sebastjan Vehar

bottom of page