top of page
  • LAS Barje

Vabilo s programom na Startup vikend socialnih inovacij

Spoštovani,

v sklopu spodbujanja socialnega podjetništva na MGRT in kot nadaljevanje aktivnosti v okviru Turnirja socialnih inovacij Slovenije, vas vabimo, da se nam pridružite na Start up vikendu socialnih inovacij, ki bo od 6. – 8. maja 2016 v Slovenskih Konjicah.

Start up vikend socialnih inovacij je v prvi vrsti namenjen spodbujanju razvoja socialno podjetniških idej in socialnih inovacij med mladimi, do 29 let.  (stran za prijave je http://startupdays.ustvarjalnik.org)

Kot gostje pa ste vljudno vabljeni tudi vsi, ki vidite socialne inovacije kot način  reševanja družbenih izzivov in jih kot odgovor na te izzive tudi spodbujate. 

Ob tem vas želimo tudi obvestiti, da bomo na letnem Turnirju socialnih inovacij Slovenije v mesecu novembru 2016 nagradili tudi občine, ki bodo v letu 2016 najbolj spodbujale razvoj socialno podjetniških idej in socialnih inovacij ter spodbujale delovanje socialnih podjetij v lokalnem okolju. S startup vikendom socilanih inovacij se začne tudi zbiranje predlogov, ki bo potekalo do 30,10.2016. 

Vabilo in podrobnejši program sta na spodnji povezavi,

Se vidimo!

bottom of page