top of page
  • LAS Barje

Delavnice virtualnega turizma oz. virtualne izkušnje

Glede na trenutne razmere, ko ni potovanj oziroma je teh veliko manj, se je nujno zavedati, kako pomemben prodajni kanal je virtualni turizem oziroma, kako pomembno je znati razviti in ponuditi svoj virtualni produkt. In tu vam želimo pomagati, zato smo organizirali izobraževanje »Virtualne izkušnje«, ki je namenjeno tako lokalnim turističnim vodnikom in ponudnikom (gostincem, ponudnikom nastanitev in doživetij), kot tudi drugim zaposlenim na področju turizma, ki se zavedajo, da morajo tudi v tem času ohranjati stik s svojimi potencialnimi gosti/naročniki/kupci. Pri načrtovanju izobraževanja smo izhajali predvsem iz tega, da bi bilo le-to čim bolj praktično naravnano, da udeležencem res ponudi končne rešitve in da gredo takoj lahko »v akcijo«. Nenazadnje s tako obliko turizma spodbujamo še trajnostni vidik, kar je ključno za okrevanje turizma po Covid-u 19.


Delavnice bodo potekale od 1. do 5. marca 2021 ter 8. marca 2021, vsak dan med 9.00 in cca. 11.30 uro v videokonferenčnem sistemu Zoom. Izobraževanje smo razdelili na 6 sklopov, ki se bodo vsebinsko nadgrajevali (vsak dan bo na programu nova tema, zato svetujemo udeležbo na vseh).


Prosim vas, da obvestilo posredujete vsem deležnikom v vaši občini, ki bi jih udeležba zanimala (lokalni vodniki, ponudniki nastanitev, gostinski ponudniki). Število udeležencev je namreč omejeno.

Prijave sprejemamo na elektronski naslov: irena.grmek@visitljubljana.si do 19. 2. 2021 do 12.00 ure (oziroma do zapolnitve prostih mest).


Podrobnejši program in vabilo bo na voljo v prihodnjem tednu.

bottom of page