top of page
  • LAS Barje

Vabilo na brezplačno podjetniško akademijo


NE ZAMUDITE BREZPLAČNE PODJETNIŠKE AKADEMIJE – »ZALEDJE PODJETNIKOM«

Program »Zaledje podjetnikom« se nadaljuje z brezplačno Podjetniško akademijo, ki ponuja 8 poglobljenih delavnic s priznanimi podjetniškimi mentorji. Naravnana je praktično, da boste podjetniki in nosilci dejavnosti novo pridobljeno znanje lahko implementirali v vaše poslovanje takoj.


Delavnice na temo razvoja podjetja, prodaje, marketinga, e-trgovine, kadrovske strategije, agilnega delovanja in vse do črpanja EU sredstev se bodo odvijale enkrat tedensko ob četrtkih, med 9:00 in 11:00.

OBVEZNA PRIJAVA NA PODJETNIŠKO AKADEMIJO: https://forms.office.com/r/VcTzpWLvmV



Delavnica PLANIRANJE POSLOVANJA ZA RAZVOJ PODJETJA se bo odvila 2. decembra 2021 med 9:00 in 11:00 uro.

Zakaj je pomembno, da imamo izdelan poslovni načrt, kaj mora zajemati in ali je pravzaprav poslovni načrt ključ do uspešnega poslovanja in zakaj?


Na delavnici se bomo poglobili v tehnike planiranja poslovanja, kot je npr. uporaba canvas modela in drugih metod.



Za več informacij lahko pišete na sanda.jerman@cene-stupar.si.


Z zagotavljanjem podpornih, strokovnih in izobraževalnih aktivnosti želimo s projektom zvišati podjetniško usposobljenost in kompetence udeležencev, vključenih v izobraževanje oz. mentorstvo. Projekt je prvenstveno namenjen vzpodbujanju podjetništva v urbanih naseljih LAS (Barje z zaledjem) prebivalcem v občinah Brezovica, Borovnica, Dobrova - Polhov Gradec, Horjul, Log – Dragomer in Vrhnika.


Projekt bo prednostno podprl ženske in mlade iz urbanih naselij, nosilce poslovnih idej, ki s svojimi produkti in storitvami ustvarjajo dodano vrednost za družbo in okolje.

Naložbo sofinancira Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj ter izvajanje projekta v okviru LAS Barje z zaledjem (Projekt se izvaja v okviru LAS Barje z zaledjem); Za več informacij obiščite spletni mesti Strukturnih skladov: www.eu-skladi.si ter spletno stran LAS Barje z zaledjem: https://www.lasbarje.si/.


bottom of page