top of page
  • LAS Barje

S KOLESI, LADJICO IN VLAKOM ODKRIVAMO LJUBLJANSKO BARJE

V soboto, 27. 8. 2016, organizirata  Ljubljanska kolesarska mreža in HUD Karel Barjanski  v okviru »meseca turizma Zelene prestolnice Evrope«  in študije »Strokovne podlage za plovnost Ljubljanice« v sodelovanju s Krajinskim parkom Ljubljansko barje in Tehniškim muzejem Slovenije ter ob podpori Turizma Ljubljana kolesarsko spoznavanje naravne in kulturne dediščine Ljubljanskega barja.

Na kolesarsko spoznavanje Ljubljanskega barja se boste lahko podali iz stare Ljubljane (Breg) in kolesarili do Tehniškega muzeja Slovenije v Bistra, nazaj pa  vam bo iz Borovnice pomagal vlak (varianta 1), lahko pa se boste do Podpeči izjemoma pripeljali z ladjico, odkolesariti v do TMS  in se nazaj v Ljubljano vrnili z vlakom (varianta 2). Tisti z manj časa in/ali kondicije pa boste lahko z nami kolesarili samo do Podpeči in se od tam nazaj v Ljubljano vrnili z ladjico (varianta 3).

Primerno za vse z osnovno kondicijo in kolesi, ki lahko vodijo tudi po slabših makadamskih cestah. Vožnja skladno s cestno-prometnimi predpisi! Otroci do 14. leta morajo voziti v spremstvu vsaj enega od staršev ali skrbnikov in morajo obvezno imeti kolesarsko čelado!

Prijave do 24.8.206 preko e-prijavnice na:

http://www.123contactform.com/form-2070900/Registracija-Kolesarjenje-Po-Ljubljanskem-Barju

Več informacij na spodnji povezavi:

bottom of page