Lokalni ponudniki hrane na območju občine Dobrova - Polhov Gradec
Ovnova kmetija.jpg

Ovnova kmetija

  • sezonska zelenjava

  • šparglji

  • sveže meso in suhomesnati izdelki

  • mlečni izdelki

  • sončnično in bučno olje

Margita-Vehar-2.jpg

Dežela zelišč

  • čajne mešanice

  • ostala zelišča: sladki pelin, ajda, ameriški slamnik, pehtran, materina dušica, rman, kopriva, trpotec, regrat

  • Pograjska sol - piranska sol z zelišči in začimbami

  • aronija - suhe jagode in smuti

  • oljčni listi - smuti

  • mlete in drobljene začimbe in dišavnice

  • API - izdelek pripravljen po preverjenem receptu z mnogimi dobrimi učinki

  • zeliščni sirupi - ameriški slamnik, žajbelj, timijan, meta lovor; 

Kmetija Na Prosenov.jpg

Kmetija Na Prosenov

  • bel in polčrn kruh

  • ocvirkovca

  • kvašeni flancati

  • sezonski izdelki (jabolčni sok, slivova in jabolčna       marmelada, vložena rdeča pesa, vložene kumarice)

Kmetija Na svoji zemlji.jpg

Kmetija Na svoji zemlji

  • zelenjava

  • kislo zelje in repa

Poleg prodaje izdelkov ponujajo tudi organizirane naravoslovne dneve za osnovne šole.

sirarstvo oresnik matjaz_dekleva_.JPG
sirarstvo oresnik matjaz_dekleva_jpg

Sirarstvo in kozjereja Orešnik

  • kozje mleko

  • kozji siri: sveži, mehki in poltrdi, kozja rulada v pepelu, mehki kozji sir s  plesnijo

  • ovčji siri: poltrdi in mehki, mehki ovčji sir s plesnijo

  • kozja skuta iz mleka in sirotke

  • kozji jogurt

  • kozja sirotka

  • ovčja skuta iz sirotke

  • ovčji jogurt

  • kozličevina

  • suhe klobase iz kozjega mesa

sirarstvo oresnik matjaz_dekleva_.JPG
Eko kmetija Levicnik.jpg

Eko kmetija Levičnik

  • suhomesni izdelki

  • sveže goveje in svinjsko meso (po naročilu)

  • mleko

  • jajca

  • krompir

  • sezonska zelenjava

KONTAKT

Lokalna akcijska skupina Barje z zaledjem

Poslovna enota: Dragomer, Na Grivi 5, 1351 Brezovica pri Ljubljani
Vodilni  partner: Zavod Cerpok, Rakitna 46, 1352 Preserje

E-pošta: info@lasbarje.si 

Mobilni telefon: 031 366 815

  • Black Facebook Icon

© 2019 by Gašper Udovč. Ustvarjeno s pomočjo Wix.com