top of page
  • LAS Barje

Vabilo na brezplačno delavnico: Financiranje podjetnikov in podjetniških idej


NE ZAMUDITE BREZPLAČNE DELAVNICE ZA VSE PODJETNIKE, KI IŠČETE DODATNE VIRE FINANCIRANJA


Ste zagonsko podjetje, zrelo podjetje z novo podjetniško idejo, podjetnik začetnik?


V kolikor ste zgornje vprašanje odgovorili z da, vas vabimo, da se nam pridružite na praktični brezplačni delavnici, ki bo postregla s celostnim pregledom kam vse se lahko obrnete po financiranje za razvoj podjetja in kako izbrati tisto, ki bo najbolj podprlo vaše osebne ter podjetniške cilje. Prvič v Sloveniji bomo na taki delavnici naredili pregled možnosti, ki vam jih ponuja globalni trg.


V delavnici Financiranje podjetnikov in podjetniških idej, ki bo potekala v petek, 17.12.2021 od 15.00 do 16.30 ure preko platforme ZOOM bomo pokrili naslednje vsebine

  • Glavne značilnosti, definicije in koncepti financiranja podjetnikov, mikro in makroekonomski pogled,

  • Načini financiranja, ki so podjetnikom na voljo (banke, nepovratna sredstva, crowdfunding platforme, investitorji)

  • Kako ocenimo poslovno idejo? Katera so glavne področja ocenjevanja? Kako na to gledamo iz perspektive podjetnika in investitorja?

  • Faze procesa financiranja (pred investicijo, med investicijo, po investiciji)

  • Različne vrste investitorjev (3F, angelski investitorji, profesionalni investitorji, korporacije, banke)

  • Kako se pripravim na investicijo? (finančne projekcije, koliko denarja potrebujem, koliko ga potrebujem SEDAJ)

  • Lastniška struktura in ocena vrednosti podjetja (načini ocenjevanja vrednosti, osnove primerjalnih metod). Je ocena vrednosti znanost ali umetnost?


Delavnica je zastavljena interaktivno z aktivno udeležbo, tako da boste lahko pridobili odgovore na vaša vprašanja. Vabimo vas, da stopite v leto 2022 s pravimi informacijami za razvoj vašega podjetja.


OBVEZNA PRIJAVA NA DELAVNICO: https://forms.office.com/r/dnnv0YizfF

Predaval bo Jure Tomc, MBA, poznan kot povezovalec domačih inovativnih podjetij s Kitajsko, in sicer prek svojega konzultantskega podjetja JT Business Development, ki deluje v Hong Kongu. Kot uveljavljen mednarodni manager ima izkušnje z vodenjem podjetij različnih velikosti in dejavnosti ter tako poseduje izkušnje na področju B2B, B2C, veleprodaje, maloprodaje in spletne/mobilne prodaje, doma in v tujini. Deluje tudi kot osebni in poslovni coach, v zadnjih letih pa kot mentor pomaga številnim start-upom. Poleg vodenja lastnega podjetja, deluje tudi kot direktor Cresco innovation Slovenia, je član upravnega odbora kluba Poslovnih angelov Slovenije, je podpredsednik Slovensko kitajskega poslovnega sveta, pri GZS ter tudi podjetniški mentor v našem projektu.Za več informacij lahko pišete na sanda.jerman@cene-stupar.si.


Comments


bottom of page