top of page
  • LAS Barje

Uspešna izvedba delavnic za pripravo projektov za prijavo na javne pozive

LAS Barje z zaledjem je v mesecu maju uspešno izvedel delavnice za pripravo projektov za prijavo na javne pozive. Delavnice so bile izvedene v vsaki občini znotraj območja LAS Barje z zaledjem, in sicer v občini: Borovnica, Brezovica, Dobrova - Polhov Gradec, Horjul, Log - Dragomer in Vrhnika.


Delavnice so bile organizirane z namenom, da udeležencem omogočijo pridobitev potrebnih znanj za pripravo kakovostnih projektov, ki bodo upravičeni do sredstev EKSRP in ESRR na javnih pozivih LAS Barje z zaledjem. Na delavnicah smo posebej izpostavili pomen sodelovanja in povezovanja med različnimi deležniki v skupnosti ter sodelovanja med lokalnimi skupnostmi na območju LAS Barje z zaledjem. Za uspeh projektov je namreč ključno medsebojno sodelovanje in izmenjava znanj.


Med delavnicami smo imeli priložnost izmenjati ideje in izkušnje, kar je prispevalo k motivaciji in ustvarjalnosti med prisotnimi. Veseli smo, da smo vzpostavili stike z novimi potencialnimi prijavitelji, ki so pripravljeni prispevati k trajnostnemu razvoju našega območja.


Z udeležbo na delavnicah smo zelo zadovoljni, saj smo spoznali nekaj novih potencialnih prijaviteljev, ki so pokazali velik interes za sodelovanje pri razvoju našega območja.


Zahvaljujemo se vsem udeležencem za njihovo aktivno sodelovanje in prispevek k uspehu delavnic. Veselimo se novih projektov in z veseljem pričakujemo njihove pozitivne učinke na območje LAS Barje z zaledjem.
Comments


bottom of page