• LAS Barje

Spletni seminar "Knjiženje terjatev do ARSKTRP oz. MKGP"

Vabimo vas k udeležbi na spletnem seminarju "Knjiženje terjatev do ARSKTRP oz. MKGP", ki ga organizira Agencija RS za kmetijske trge in razvoj podeželja. Spletni seminar bo potekal v sredo, 17. 6. 2020, z začetkom ob 9. uri.

Za pravilno vodenje knjigovodstva morajo vlagatelji zahtevkov za izplačilo odobrenih sredstev iz naslova ukrepov kmetijske politike ustrezno vzpostaviti terjatve do financerja, sicer prihaja do odstopanj na nivoju njihove premoženjske bilance in drugih evidenc. Agencija organizira spletni seminar, na katerem bo vlagateljem predstavila postopke obravnave vlog in zahtevkov ter način, kako upravičenci pravilno vzpostavijo terjatve za sredstva, ki jih izplačuje Agencija.

Spletni seminar je namenjen vlagateljem iz javnega in zasebnega sektorja, ki jim Agencija izplačuje sredstva za izvajanje kmetijskih ukrepov in vodijo knjigovodstvo.


Več informacij o seminarju in prijavi je objavljenih na spodnji spletni povezavi:

https://www.gov.si/novice/2020-06-08-agencija-rs-za-kmetijske-trge-in-razvoj-podezelja-organizira-spletni-seminar-knjizenje-terjatev-do-arsktrp-oz-mkgp/


Posnetek spletnega seminarja z gradivi si lahko ogledate na tej povezavi:

https://www.gov.si/novice/2020-06-17-agencija-rs-za-kmetijske-trge-in-razvoj-podezelja-je-danes-izvedla-spletni-seminar-knjizenje-terjatev-do-arsktrp-oz-mkgp/


Predstavitveno gradivo na voljo v spodnji priponki.

Prezentacija Knjizenje-terjatev
.pdf
Download PDF • 561KB


KONTAKT

Lokalna akcijska skupina Barje z zaledjem

Poslovna enota: Dragomer, Na Grivi 5, 1351 Brezovica pri Ljubljani
Vodilni  partner: Zavod Cerpok, Rakitna 46, 1352 Preserje

E-pošta: info@lasbarje.si 

Mobilni telefon: 031 366 815

PRIJAVA NA E-NOVICE

Prijavite se na e-novice

  • Facebook

© 2019 by Gašper Udovč. Ustvarjeno s pomočjo Wix.com