top of page
  • LAS Barje

Povabilo za pogodbeno ekološko pridelavo in odkup

Za zagotovitev stalne in zadostne ponudbe ekoloških živil v naši skupini ekoloških proizvajalcev, ki tržimo pod skupno blagovno znamko “Bio s kmetij” iščemo dodatne partnerske kmetije za garantiran partnerski odkup. S potencialnimi novimi pridelovalci bodo sklenjene pogodbe za ekološke pridelke in izdelke iz priloženega seznama za zagotovljen minimalni odkup v višini 5.000 evrov neto na leto.

Iščemo zlasti partnerske ekološke kmetije v dveh 75 km radijih zračne linije glede na naše obstoječe člane in dobavitelje v osrednji Sloveniji, Zasavju, na celjskem, v okolici Maribora in Ptuja (zemljevid – ciljno odkupno in prodajno območje). Veseli bomo izraženega interesa za sodelovanje tudi s strani ekoloških kmetij, ki se nahajajo izven tega območja.

Več informacij in interes lahko izrazite po elektronski pošti skupina.spess@gmail.com ali po telefonu 051 834 840 (Jože Ocepek) do 15. 8. 2017. Kmetije, ki se bodo odzvale povabilu bomo povabili na skupen sestanek. Da bomo lahko zagotovili predviden letni odkup bomo za podporo prodajnim aktivnostim kandidirali za pridobitev podpore po ukrepu PRP 16.4 – Sodelovanje.

http://skupina-spess.si/

Seznam artiklov

Zemljevid

[/spb_text_block]

bottom of page