top of page
  • LAS Barje

Pohodništvo in varna hoja v hribe

vabimo vas, da se nam pridružite na izobraževalni delavnici z naslovom »Pohodništvo in varna hoja v hribe«, ki bo potekala v sredo, 16. 6. 2021, v Koči na Planini nad Vrhniko.

Z izobraževanjem želimo informatorje v turistično informacijskih centrih v Ljubljani in regiji, kot tudi druge regijske ponudnike v turizmu, ki imajo neposreden stik z gosti (informatorji, receptorji, drugi turistični delavci, zaposleni v nastanitvenih ali gostinskih obratih), seznaniti s produktom pohodnih poti Turizma Ljubljane v Ljubljani in regiji ter jih obenem poučiti o tem, kako svetovati gostom glede varne hoje v hribe. Pri načrtovanju izobraževanja smo izhajali predvsem iz dejstva, da posameznik lahko najbolje svetuje in usmerja le, če sam pozna razmere na terenu, zato smo organizirali delavnico, ki bo združevala teoretični in praktični del.


Delavnica je za regijske deležnike brezplačna, obvezne so predhodne prijave na elektronski naslov irena.grmek@visitljubljana.si, do ponedeljka, 14. 6. 2021. Za več informacij lahko tudi pokličete na telefon: 01/ 306 41 87.

Izobraževanje bomo izvedli v skladu z ukrepi za zajezitev širjenja virusa Covid-19. V primeru slabega vremena bomo delavnico prestavili.


V priponki pošiljamo vabilo in podrobnejši program.


Vabilo_Pohodnistvo in varna hoja v hribe
.
Download • 157KB

Commentaires


bottom of page