• LAS Barje

Podjetniška svetovanja na Občini Log - Dragomer

Po novem lahko izkoristite priložnost za celovite brezplačne podporne storitve potencialnim in obstoječim podjetnikom in podjetjem, ki vam jih v okviru SPOT Svetovanje – podjetniško svetovanje in regionalno povezovanje sedaj omogočajo na Občini Log – Dragomer, vsak prvi četrtek v mesecu, ob 8. uri zjutraj.

Podjetniški svetovalci vam v okviru srečanj »ena na ena« nudijo širok vsebinski obseg storitev, ki so potencialnim podjetnikom v pomoč pri dvigu konkurenčnosti na trgu. Poleg izvajanja postopkov registracije, izbrisa in statusnih sprememb, tudi osnovno svetovanje na področjih, ki segajo vse od pogojev opravljanja dejavnosti, obrtnih dovoljenj, davkov in prispevkov, priprave poslovnih načrtov, marketinga in vodenja podjetij, pa tudi do internacionalizacije podjetij ter državnih spodbud. Tudi podjetje ali espe boste zdaj lahko ustanovili v domačem kraju.

Z vami bodo svetovalci iz Območne obrtno-podjetniške zbornice Logatec, v okviru projekta SPOT Svetovanje Osrednjeslovenska regija, ki je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj www.eu-skladi.si, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo www.mgrt.gov.si in SPIRIT Slovenija, javna agencija www.spiritslovenia.si.

Prvo možnost podjetniškega svetovanja lahko izkoristite v četrtek, 1. aprila 2021, ob 8.00. Obvezne so predhodne prijave na info@ooz-logatec.si .

KONTAKT

Lokalna akcijska skupina Barje z zaledjem

Poslovna enota: Dragomer, Na Grivi 5, 1351 Brezovica pri Ljubljani
Vodilni  partner: Zavod Cerpok, Rakitna 46, 1352 Preserje

E-pošta: info@lasbarje.si 

Mobilni telefon: 031 366 815

PRIJAVA NA E-NOVICE

Prijavite se na e-novice

  • Facebook

© 2019 by Gašper Udovč. Ustvarjeno s pomočjo Wix.com