top of page
  • LAS Barje

Nočna dogodivščina v Polhovem doživljajskem parku - pohod z lučkami

V soboto, 18. decembra ob 17. uri, vas vabimo na posebno dogodivščino; nočni vodeni pohod z lučkami po Polhovem doživljajskem parku!


Lučke so seveda obvezne!

Polhov doživljajski park je zabavna družinska dogodivščina, ki vas popelje v svet gozdnih živali.

Vsako tretjo nedeljo v mesecu pa vas v Polhovem doživljajskem parku čaka prav posebna dogodivščina, sprehod z interpretativnim vodnikom. Zabavno bo!

Toda tokrat se na pot podamo ponoči, z lučkami! Gozd in grajski vrt sta ponoči še prav posebej zanimiva!

Popotovanje po pravljično-doživljajski deželi ima svoj začetek v Polhograjski graščini, otroci pa imajo na poti nadvse pomembno nalogo: polhu rogoviležu bodo pomagali najti nov dom. Na začetku poti otroci ob vstopnici prejmejo Polhovo knjižico kot didaktično-pedagoško pomagalo ter svinčnik. Na poti otroci v zemljevid lepijo nalepke, zbirajo žige ter rešujejo različne naloge, za kar jih na koncu poti čaka nagrada.

Ob tem jih na poti pričakuje kar 10 velikih lesenih skulptur gozdnih živali, pa lesene hišice, otroški čebelnjak, živalska pošta, jazbina, didaktični elementi in še in še ...

Čaka vas prava gozdna družinska dogodivščina, ki je zanimiva v vseh letnih časih. Če obisk Polhovega doživljajskega parka združite še z obiskom zanimivega Muzeja pošte in telekomunikacij v Polhograjski graščini, pa bo družinski dan popoln!

Dobimo se pri Polhograjski graščini!


Comments


bottom of page