top of page
  • LAS Barje

Naj dežujejo ideje! Z dežnikom ali brez.

V našem hitrem tempu vsakdanjika je zelo pomembno, da čas za iskanje novih idej oz. rešitev za izzive čim bolje izkoristimo. Res je, da dobre ideje včasih padejo z neba, seveda pa jih lahko najdemo tudi, če se iskanja lotimo načrtovano.


Na Zavodu Nefiks organiziramo delavnico kreiranja idej za mlade, kamor vabimo tudi mlade nevladnike – člane, zaposlene in prostovoljce v nevladnih organizacijah, ki ste stari med 15 in 29 let.Dotaknili se bomo tudi “brainstorminga” (“mati” vseh kreativnih orodij), saj se pogosto uporablja v napačnem kontekstu. A brez skrbi, obstajajo še druge tehnike in vsako bomo tudi praktično preizkusili.


Dokazano je, da se organizacije in posamezniki, ki kreativne metode uporabljajo sistematično, lažje in bolj uspešno soočajo z izzivi. Hkrati pa drugačni načini vzpodbujajo k vključitvi vseh zaposlenih, kar pomeni da se bodo počutili vključene pri ustvarjanju novih rešitev za stare izzive.


Z vami bo Veronika Jelen, koordinatorka startupov in mentorjev pri Ljubljanskem univerzitetnem inkubatorju.

Dogodek se bo zgodil 1. 12. 2020 ob 17:00 preko aplikacije Zoom. Vsi prijavljeni dobite povezavo do dogodka na vaš elektronski naslov uro pred dogodkom.


Na delavnico so vabljeni vsi mladi, tako posamezniki kot člani društev, do vključno 29 leta starosti. Število mest je omejenih na 12. Več informacij in prijavni obrazec najdeš tukaj.


***

Aktivnost organizirata Stičišče Središče in Nefiks karierne rešitve, projekta, ki delujeta v okviru Zavoda Nefiks.

Comments


bottom of page